dansschool amsterdam

Wilt u in Amsterdam dansen bij een van de beste dansscholen? Neem dan les bij salsa Dansschool Amsterdam Sabroso, gespecialiseerd op het gebied van Salsa dansen. 

 

Sabroso salsa lessen

 

Al jaren is dansschool Sabroso actief in deze branche, al maar liefst 20 jaar! De dansinstructeurs van Sabroso hebben dans- en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Ook zorgt Sabroso voor een didactisch verantwoorde lesopbouw en zorgvuldige muziekkeuze, dit leidt automatisch tot veel dansplezier.

Unieke dansschool feesten in Dansschool Amsterdam Sabroso

 

Sabroso organiseert als enige in Nederland elke maand feesten in amsterdam met live salsaband. Deze aanstekelijke dansavonden van dansschool amsterdam Sabroso zijn een fenomeen dankzij de vele bezoekers en salsabands als Quinteto Alegre, salsa dj’s Los Hermanos, Havanabe, Trio Los Dos, La Misma Gente en Grupo Tamicos.Heb je aan het einde van de avond de smaak te pakken en wil je live salsamuziek op jouw feest? Dan regelt Sabroso dat. De bands en dj’s komen graag naar je toe om jouw feest te maken tot een daverend succes.

 

Op ieder niveau kunt u bij ons beginnen met het nemen van salsa lessen. Binnen de kortste keren kent u alle geheimen van het Salsa dansen.  Dus wacht niet langer en ga dansen bij Sabroso.  De salsa dansschool Amsterdam !

 

Interesse?

 

Meld u dan nu aan voor een proefles  d.m.v. het salsa cursus  formulier via deze website!