Dansschool Sabroso

Live muziek en goede sfeer maken de lessen en feest van dansschool Sabroso  tot de leukste van Nederland!  

 


Unieke dansschool feesten bij Sabroso


Sabroso organiseert als enige in Nederland elke maand feesten in amsterdam met een live salsaband. Deze aanstekelijke dansavonden van dansschool amsterdam Sabroso zijn een fenomeen dankzij de vele bezoekers en salsabands als Quinteto Alegre, salsa dj’s Los Hermanos, Havanabe, Trio Los Dos, La Misma Gente en Grupo Tamicos. Heb je aan het einde van de avond de smaak te pakken en wil je live salsamuziek op jouw feest? Dan regelt Sabroso dat. De bands en dj’s komen graag naar je toe om jouw feest te maken tot een daverend succes.


Actieve lessen bij dansschool Sabroso


Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van Sabroso instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na meer dan 20 jaar nog altijd even enthousiast. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over.


Plezier staat voorop bij onze dansschool


Tijdens de actieve salsa lessen in Dansschool Amsterdam Oost en Amsterdam West ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en ga je inspelen op de verschillende salsa ritmes.


Kortom: de gezelligste salsa lessen & feesten


Vind je bij  Sabroso, de dansschool om naar toe te gaan Amsterdam! Meld je nu aan voor een gratis proefles. Een complete salsa les cursus begint al vanaf €8 euro per les.