salsa amsterdam west

Salsa Amsterdam West ! Wilt u salsa leren dansen? Dan bent u bij sabroso aan het juiste adres, de specialist op  Salsa. Sabroso is al ruim 17 jaar dé dansschool voor salsa amsterdam west !.


Salsa School Sabroso


Door de jaren heen hebben de dansinstructeurs van Sabroso diverse dans- en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Dit stelt hen in staat om een perfect verzorgde salsa cursus te geven in Amsterdam. Sabroso staat dan ook voor een verantwoorde lesopbouw en een zorgvuldige muziekkeuze. Maar wat centraal bij ons staat is plezier, want dansen doet men immers voor het plezier! Kortom, op Sabroso kunt u rekenen niet alleen om salsa te leren maar ook voor gezellige salsalessen! 


Unieke dansschool feesten - salsa amsterdam west


Sabroso organiseert als enige in Nederland elke maand feesten in amsterdam met live salsaband. Deze aanstekelijke dansavonden van dansschool amsterdam Sabroso zijn een fenomeen dankzij de vele bezoekers en salsabands als Quinteto Alegre, salsa dj’s Los Hermanos, Havanabe, Trio Los Dos, La Misma Gente en Grupo Tamicos. Hieronder een voorbeeld van een van de gezellige sabroso feesten!


[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/salsa-amsterdam-west.flv 480 270]Heb je aan het einde van de avond de smaak te pakken en wil je live salsamuziek op jouw feest? Dan regelt Sabroso dat. De bands en dj’s komen graag naar je toe om jouw feest te maken tot een daverend succes.


Aanmelden voor salsa amsterdam west ?


Meldt u zich nu aan voor salsa amsterdam west les in onze dans studio in wittenstraat 100 via het salsales formulier!