Salsa dansen Amsterdam

Salsadansen Amsterdam

 


U wilt Salsadansen in Amsterdam en wilt u deze lessen volgen bij een dansschool met voldoende ervaring? Uw specialist Sabroso is dé dansschool op het gebied van Salsa. Het gezellige Salsa dansen wordt u snel aangeleerd.


Sabroso

Al meer dan 20 jaar is Sabroso actief in Salsa. Uw dansinstructeurs hebben al jaren ervaring met deze bijzondere dans. Zij hebben diverse intensieve dans- en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Sabroso staat voor didactisch verantwoorde lesopbouw en een zorgvuldige muziekkeuze. Voor plezier kunt u uiteraard ook bij ons terecht want daar draait het immers om! 

 

Bij dansschool Sabroso actief salsa dansen amsterdam

Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na 18 jaar nog altijd even enthousiast over salsa. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over.


salsa dansen amsterdam : les  /;) plezier staat voorop

Tijdens het actieve salsadansen amsterdam bij Dansschool Sabroso in Amsterdam Oost en Amsterdam West ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en ga je inspelen op de verschillende salsa ritmes.


Kortom: de gezelligste salsafeesten en het gezelligste salsa dansen in amsterdam


Vind je nu bij dansschool amsterdam Sabroso. Ga nu salsa dansen meld je online aan via het aanmeldingsformulier