Salsa Dansscholen

De Amsterdamse dansscholen


Salsa dansscholen zijn er in Amsterdam genoeg, maar, echt goéde dansscholen zijn zeldzaam. Sabroso is een uitstekende dansschool. Een dansschool die u het mooie Salsa snel en goed leert. Wij maken het voor u mogelijk! Hieronder zie u een impressie van een salsa feest in onze dansschool!


[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/salsalessen-amsterdam.flv 480 270]


Sabroso 1 van de leukste Dansscholen in Amsterdam


Al ruim 17 jaar zijn wij actief op het gebied van Salsa. Wij hebben diverse intensieve dans- en muziekopleidingen gevolgd waardoor wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Deze opleidingen zijn gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Sabroso staat bekend om haar didactisch verantwoorde lesopbouw en zorgvuldige muziekkeuze. Verder staat plezier bij ons voorop. In onze dansschool heerst een ongedwongen, plezierige sfeer. Kortom, Sabroso is een van de beste Salsa dansscholen in Amsterdam!Live muziek en goede sfeer maken de Sabroso dansschool amsterdam lessen en feesten tot de leukste van Nederland!


[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/dansschool-amsterdam.flv 480 270]


De unieke dansscholen feesten van Sabroso


Sabroso organiseert als enige in Nederland elke maand feesten in amsterdam met 'n live salsaband. Deze aanstekelijke dansavonden van 1 van de leukste dansscholen amsterdam Sabroso zijn een fenomeen dankzij de vele bezoekers en salsabands als Quinteto Alegre, salsa dj’s Los Hermanos, Havanabe, Trio Los Dos, La Misma Gente en Grupo Tamicos. Heb je aan het einde van de avond de smaak te pakken en wil je live salsamuziek op jouw feest? Dan regelt Sabroso dat. De bands en dj’s komen graag naar je toe om jouw feest te maken tot een daverend succes.


dansscholen amsterdam, leuke en actieve lessen bij  Sabroso


Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van dansschool Sabroso instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na 18 jaar nog altijd even enthousiast. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over.


Plezier staat voorop


Tijdens de actieve salsa lessen in van de leukste dansscholen Amsterdam Oost en Amsterdam West ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en ga je inspelen op de verschillende salsa ritmes.


Kortom: de gezelligste salsa lessen & feesten


Vind je bij een van de leukste dansscholen in amsterdam Sabroso. Meld je nu aan voor een gratis proefles. Een complete salsa les cursus begint al vanaf €8 euro per les. Meer weten?

Als u contact wilt opnemen met 1 van de leukste dansscholen in Amsterdam, kunt u ons bellen of het contactformulier op deze website invullen. Graag zien wij u een keer langskomen voor een proefles!

dansscholen