Salsa Dansschool Sabroso

Een goede salsa dansschool is moeilijk te vinden. De dansschool moet uiteraard voldoen aan een aantal punten zoals niet teveel cursisten zodat iedereen individuele aandacht kan krijgen, gezelligheid, uitstekende lessen en vriendelijke medewerkers. Dit vindt u gegarandeerd bij Sabroso, úw specialist. Bekijk hieronder een impressie van een gezellig salsa feest van Sabroso!
[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/dansschool-amsterdam.flv 480 270]


Actieve lessen bij salsa dansschool Sabroso


Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van Sabroso instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na 18 jaar nog altijd even enthousiast. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over.


Plezier staat voorop


Tijdens de actieve salsa dansschool lessen in 1 van de 2 lokaties in amsterdam Oost of salsa amsterdam west  ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en ga je inspelen op de verschillende salsa ritmes.


Kortom: de gezelligste salsa dansschool lessen & feesten


Vind je bij salsa dansschool Sabroso. Meld je nu aan voor een gratis proefles. Een complete salsa les cursus begint al vanaf €8 euro per les.