Salsa Lessen Amsterdam

Salsa lessen

Wilt u Salsa lessen volgen in Amsterdam en bent u op zoek naar de béste dansschool? Bij Sabroso bent u aan het goede adres. Wij zijn actief op het gebied van Salsa, dé dans voor jong en oud! Bekijk onderstaande film om te zien hoe het er bij Sabros aan toe gaat ;-)


[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/salsa-les-amsterdam.flv 480 270]


Unieke salsa lessen Amsterdam bij Sabroso


Sabroso organiseert als enige in Nederland elke maand feesten in amsterdam met 'n live salsaband. Deze aanstekelijke dansavonden van dansschool Sabroso zijn een fenomeen dankzij de vele bezoekers en salsabands als Quinteto Alegre, salsa dj’s Los Hermanos, Havanabe, La Misma Gente en Grupo Tamicos. Heb je aan het einde van de avond de smaak te pakken en wil je live salsamuziek op jouw feest? Dan regelt Sabroso dat. De bands en dj’s komen graag naar je toe om jouw feest te maken tot een daverend succes.


Salsa lessen amsterdam bij Sabroso


Al ruim 17 jaar geven wij Salsa lessen in Amsterdam. Hier zijn wij goed in doordat wij intensieve dans- en muziekopleidingen hebben gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Uniek aan Sabroso is de didactisch verantwoorde lesopbouw en zorgvuldige muziekkeuze. Verder is plezier enorm belangrijk voor onze dansschool, u gaat immers dansen om een leuke tijd te hebben. De sfeer in onze dansschool is dan ook altijd goed. Kortom, bij Sabroso kunt u gegarandeerd terecht!


Meer weten over salsa lessen amsterdam ?


Heb je interesse in onze salsa lessen Amsterdam of wilt je eerst meer weten over de mogelijkheden? Bel ons dan ons op! 

 


Kortom: de gezelligste salsa lessen amsterdam


Vind je bij dansschool amsterdam Sabroso. Meld je nu aan voor een gratis proefles. Een complete salsa les cursus begint al vanaf €8 euro per les.