salsadansen

Salsadansen

 

U wilt Salsadansen in Amsterdam en wilt u deze lessen volgen bij een dansschool met voldoende ervaring? Uw specialist Sabroso is dé dansschool op het gebied van Salsa. Het gezellige Salsa dansen wordt u snel aangeleerd.

 

Sabroso

Al meer dan 20 jaar is Sabroso actief in Salsa. Uw dansinstructeurs hebben al jaren ervaring met deze bijzondere dans. Zij hebben diverse intensieve dans- en muziekopleidingen gevolgd in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Sabroso staat voor didactisch verantwoorde lesopbouw en een zorgvuldige muziekkeuze. Voor plezier kunt u uiteraard ook bij ons terecht want daar draait het immers om! 

 

Bij dansschool Sabroso actief salsadansen

 

Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na 18 jaar nog altijd even enthousiast over salsa. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over!

 

salsadansen les  /;) plezier staat voorop

 

Tijdens het actieve salsadansen les bij Dansschool Sabroso in Amsterdam Oost en Amsterdam West ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en leer je inspelen op de verschillende salsa ritmes.

 

Kortom: de gezelligste salsafeesten en salsadansen

 

Vind je bij dansschool amsterdam Sabroso. Meld je nu aan voor een gratis salsa proefles. Een complete salsa les begint al vanaf €8 euro per les. Begin nu met salsadansen !

salsadansen