Salsales

Wilt u salsales van een specialist? Zoekt u daarom een dansschool die al jaren ervaring heeft in deze branche? Dan bent u op zoek naar het gezellige Sabroso, úw dansschool gespecialiseerd in Salsa. Hier leert u snel deze mooie dans.


Sabroso

Al jaren is Sabroso actief in dit vakgebied, wij bestaan al sinds 1991. De dansinstructeurs hebben zich in die jaren bezig gehouden met intensieve dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia, de VS en Nederland. Dit hebben zij gedaan om u nog beter les te kunnen geven. Sabroso staat voor didactisch verantwoorde lesopbouw en zorgvuldige muziekkeuze. Verder is het plezier uiteraard enorm belangrijk tijdens de salsales. U krijgt in ieder geval geen spijt van het maken van uw keuze voor salsalessen bij ons in Amsterdam. Kortom, Sabroso staat voor u klaar!


Meer weten?

Wilt u salsales bij ons volgen? Een prima keuze! De deuren van onze dansschool staan voor u open. Als u een salsa cursus bij ons wilt volgen kunt u het aanmeldingsformulier via deze website invullen en opsturen. Of u kunt u hier aanmelden voor een gratis proefles.  Graag tot ziens!

salsales