Salsalessen Amsterdam

Als u salsalessen wilt volgen in Amsterdam, dan bent u bij Sabroso aan het juiste adres. Wij bieden u uitstekende salsalessen amsterdam en een ongedwongen, gezellige sfeer. Snel leren wij u salsadansen.


Salsalessen Amsterdam bij Sabroso

De afgelopen 19 jaar zijn wij actief geweest op het gebied van Salsa. Door intensieve dans- en muziekopleidingen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Deze opleidingen zijn niet alleen gevolgd in Nederland, maar ook in Cuba, Colombia en de VS. De invloeden zijn duidelijk merkbaar binnen de Salsa.

[flv:/wp-content/gallery/salsa-movies/salsalessen-amsterdam.flv 480 270]Wij leren u graag het mooie salsadansen. Hierboven kunt u het resultaat zien van de sabroso salsalessen Amsterdam. Natuurlijk biedt Sabroso u diverse lessen aan, gebaseerd op verschillende niveaus. Kortom, voor salsa lessen kunt u bij ons in Amsterdam terecht.  Sabroso: de dansschool amsterdam voor u!


Salsalessen AmsterdamU wilt Salsadansen in Amsterdam en wilt u deze lessen volgen bij een dansschool met voldoende ervaring? Uw specialist Sabroso is dé dansschool op het gebied van Salsa. Het gezellige Salsa dansen wordt u snel aangeleerd.


Bij dansschool Sabroso actieve salsalessen amsterdam


Dans mee en geniet. Salsa dansen leer je snel en goed door de zorgvuldig opgebouwde lessen en de persoonlijke aandacht van instructeurs Franz en Floor. Zij volgden diverse dans- en muziekopleidingen in Cuba, Colombia en de VS en zijn na 19 jaar nog altijd even enthousiast over salsa. De Sabroso instructeurs brengen hun passie voor salsa graag op jou over.


salsalessen amsterdam : les  /;) plezier staat voorop


Tijdens het actieve salsadansen amsterdam bij Dansschool Sabroso in Amsterdam Oost en Amsterdam West ontwikkel en verfijn je jouw persoonlijke salsa dansstijl. In de lessen beoefen je diverse stijlen van de Salsa, Son, Merengue en Rueda. Daarbij is er veel aandacht voor danstechniek en gevoel voor muziek. Sommige lessen worden begeleid door live percussie. Stap voor stap leer je zo figuren dansen en ga je inspelen op de verschillende salsa ritmes.


Kortom: de gezelligste salsafeesten en de gezelligste salsalessen amsterdam


Meer weten?Bent u benieuwd naar onze salsalessen Amsterdam West & Oost ?  Meldt u dan online aan via het aanmeldingsformulier. Graag tot ziens bij Sabroso!

salsalessen amsterdam